Overnachting bij onze partner

Aan de oude haven van Stavoren vindt u dit bijzondere hotel. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen.
Eventuele toeslagen
1-persoonskamer 17,-
3-gangendiner 29,-
8.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

Klaas

8

Fijne plek beetje bijzonder en ook comfortabel om te verblijven. Locatie is heerlijk als je van wandelen houdt, rust en ruimte.

Ria Oostveen

9

Wij vonden het slapen in het wijnvat fantastisch, hele mooie ruimtes. De ligging is goed mooi in het centrum zodat je fijn kan fietsen en wandelen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant kan wel een opfrisbeurt hebben zeker de serre. Het ontbijt is eenvoudig, niet al te uitgebreid maar netjes verzorgd, Het diner is redelijk de sfeer van het restaurant is matig.Ik zou deze accommodatie zeker aanraden aan anderen

Anoniem

8

Mooi arrangement met een goed hotel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • huisdieren toegestaan
  • restaurant
  • wifi
  • Fietsverhuur
  • Receptie

Onze partner

Algemeen

Aan de oude haven van Stavoren vindt u een prachtig Hotel-Restaurant-Serre. Met een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van dit Hotel-Restaurant-Serre, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van douche met ligbad, toilet en kleuren-tv.

Restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Omgeving

Stavoren was weleer de oudste, grootste en rijkste stad van Friesland. Dat was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan de toenmalige Zuiderzee. De overzeese handel maakte Stavoren tot een machtige koopstad. Thans is het monumentale stadje aan het IJsselmeer een toeristische trekpleister van allure voor iedereen die op of bij het water wil recreëren.

Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt u op korte afstand de eeuwen oude Gaasterlandse bossen, welke een schijnbare tegenstelling vormen met de eindeloze vlakte van het IJsselmeer.